Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
  • over ons

Familiebedrijf

Plezier en kwaliteit gaan prima samen. Dat is wat we bij Meditec sinds 2014 aantonen. Opgericht door Allard Nammensma en Louis van Leeuwen begon Meditec met één innovatief artikel voor de endoscopie. In de loop der jaren is het assortiment verder uitgebreid en hebben wij ons ontwikkeld tot specialist in single use artikelen voor endoscopie. Inmiddels werken ook Louis zijn kinderen, Manon en Sander, in het bedrijf. Manon is verantwoordelijk voor de administratie en Sander heeft zich gericht op het sterk groeiende logistieke proces. Hij staat dagelijks in contact met onze leveranciers.
Samen doen we ons best om het werkplezier van artsen en verpleegkundigen te verhogen door actief vernieuwende medische producten te ontwikkelen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Naast kwaliteit, service en prijs heeft Meditec ook als doel bij te dragen aan de verduurzaming van de zorg zonder hierbij in te leveren op kwaliteit.

Zo streven we naar een plasticvrije verpakking van onze producten en werken we met duurzame verpakkingsmaterialen in ons magazijn. Veel medische artikelen zijn verpakt in plastic, terwijl papier of ‘bio plastic’ van bijvoorbeeld zetmeel een duurzamer alternatief is.

Naast plasticvrije verpakkingen is het voor ons belangrijk dat niet alleen wij, maar ook onze leveranciers bewust met duurzaamheid omgaan. Daarom zijn wij altijd in gesprek met onze toeleveranciers over mogelijkheden en hun plannen op het gebied van sustainability.

Uit onderzoek van MINT zorgadvies is gebleken dat er op de MDL afdeling gemiddeld bijna een kilo afval per procedure overblijft. Hiervan is 9,5% recyclebaar plastic en slechts 0,1% papier of karton. Hoewel het plastic recyclebaar is kost dit ziekenhuizen geld om te verwerken, terwijl papier en karton juist geld oplevert. Plasticvrije verpakkingen zijn dus niet alleen beter voor het milieu, maar zorgt ook voor besparing in de zorg!

Keep Girls Safe

Wij beseffen heel goed wat een voorrecht het is om als familiebedrijf in een welvarend land te werken. Wonen en werken in een omgeving waar je je veilig voelt is helaas voor veel mensen geen vanzelfsprekendheid. Daarom werkt Meditec samen met hulporganisatie ADRA aan het “Keep Girls Safe” project. Hierbij worden meisjes in Thailand die slachtoffer zijn van mensenhandel en uitbuiting opgevangen in een tehuis. Naast een veilig onderkomen krijgen ze hier ook onderwijs, mentale ondersteuning en een kans op een nieuw leven. Wij moedigen partners van ons aan om aan dit project mee te doen of om andere goede doelen te steunen.

Bel ons
088 7 088 077

Mail ons [email protected]

Openingstijden

Ma - Do:

8:00 - 18:00

Vrijdag:

8:00 - 16:00

Za - Zo:

Gesloten

0
0
Uw Bestelling
Uw Bestelling is leegTerug naar aanbod